To: All Students and Faculty

From: WHS Administration

Re. Exams & Last Week of School - May 21th through May 28th

The district has determined that the only students who will be required to take HCPS semester exams this year will be those who have earned a D or an F for third nine weeks and are in danger of receiving a D or an F for the fourth nine weeks. Students who are required to take exams will be notified by their teachers. We encourage students to reach out to their teachers if they are unsure or have questions about Semester 2 grades and the need to take the exam.

#### Exams will begin on Friday, May 21st.

Friday (5/21), Monday (5/24), Tuesday (5/25) and Wednesday (5/26) will be full school days (8:40 AM-3:45 PM). Students will be following a modified bell schedule to accommodate for exams.

If a student does not have an exam scheduled and chooses not to come to school at that time, we will allow them to turn in a pre-arranged excused absence/sign-in form signed by their parent. All forms must be turned in to Mrs. Patel in the main office by **Tuesday, May 18**<sup>th</sup>.

On Thursday, the entire student body will be eLearning. Classroom lessons/activities will be posted on Canvas. **NO busses will run for students on 5/27**. There will be no breakfast or lunch served in the building on Thursday (5/27). On that day, our faculty and staff will attend our graduation at 8:00 AM at the Florida State Fairground.

Finally, Friday (5/28) we will administer 3<sup>rd</sup> period exam to any **10**<sup>th</sup> **& 11th** grade student who needs the exam followed by a shortened day. <u>ALL 9<sup>th</sup> graders have lunch 3<sup>rd</sup> period</u>; therefore, they will not be taking an exam on the last day of school.

Please see the schedule below.

Friday, May 21<sup>th</sup>

Period	Time	Number of Minutes
Period 1 EXAM	8:40 AM – 10:40 AM	120 minutes
3 <sup>rd</sup> Period	10:45 AM – 11:23 AM	10:45 – 10:50 – Lunch Class
		10:50 – 10:53 – Passing to Lunch
		10:53 – 11:23 – 3 <sup>rd</sup> Lunch
4 <sup>th</sup> Period	11:28 AM – 12:06 PM	11:28 – 11:33 – Lunch Class
		11:33 – 11:36 – Passing to Lunch
		11:36 – 12:06 – 4 <sup>th</sup> Lunch
5 <sup>th</sup> Period	12:11 PM – 12:49 PM	12:11 – 12:16 – Lunch Class
		12:16 – 12:19 – Passing to Lunch
		12:19 – 12:49 – 5 <sup>th</sup> Lunch
6 <sup>th</sup> Period	12:54 PM – 1:32 PM	12:54 – 12:59 – Lunch Class
		12:59 – 1:02 – Passing to Lunch
		1:02 – 1:32 – 6 <sup>th</sup> Lunch
2 <sup>nd</sup> Period	1:37 PM – 2:16 PM	
7 <sup>th</sup> Period	2:21 PM – 3:00 PM	
8 <sup>th</sup> Period	3:05 PM – 3:45 PM	

# Monday, May 24<sup>th</sup>

Period	Time	Number of Minutes
Period 4 EXAM	8:40 AM – 10:40 AM	120 minutes
Period 2 EXAM	10:45 AM – 12:45 AM	120 minutes
3 <sup>rd</sup> Period	12:50 PM – 1:21 PM	Students go straight to Lunch
4 <sup>th</sup> Period	1:26 PM – 1:57 PM	Students go straight to Lunch
5 <sup>th</sup> Period	2:02 PM – 2:33 PM	Students go straight to Lunch
6 <sup>th</sup> Period	2:38 PM – 3:09 PM	Students go straight to Lunch
7 <sup>th</sup> Period	3:14 PM – 3:45 PM	

# Tuesday, May 25<sup>th</sup>

Period	Time	Number of Minutes
Period 5 EXAM	8:40 AM – 10:40 AM	120 minutes
Period 7 EXAM	10:45 AM – 12:45 PM	120 minutes
3 <sup>rd</sup> Period	12:50 PM – 1:21 PM	Students go straight to Lunch
4 <sup>th</sup> Period	1:26 PM – 1:57 PM	Students go straight to Lunch
5 <sup>th</sup> Period	2:02 PM – 2:33 PM	Students go straight to Lunch
6 <sup>th</sup> Period	2:38 PM – 3:09 PM	Students go straight to Lunch
8 <sup>th</sup> Period	3:14 PM – 3:45 PM	

### Wednesday, May 26th

Period	Time	Number of Minutes
Period 6 EXAM	8:40 AM – 10:40 AM	120 minutes
Period 8 EXAM	10:45 AM – 12:45 PM	120 minutes
3 <sup>rd</sup> Period	12:50 PM – 1:21 PM	Students go straight to Lunch
4 <sup>th</sup> Period	1:26 PM – 1:57 PM	Students go straight to Lunch
5 <sup>th</sup> Period	2:02 PM – 2:33 PM	Students go straight to Lunch
6 <sup>th</sup> Period	2:38 PM – 3:09 PM	Students go straight to Lunch
2 <sup>nd</sup> Period	3:14 PM – 3:45 PM	

## Thursday, May 27<sup>th</sup>

E-LEARNING DAY FOR ALL STUDENTS – **NO busses will run for students on this day!** Classroom lessons/activities will be posted on Canvas. There will be <u>no breakfast or lunch</u> served in the building on Thursday.

## Friday, May 28th

Period	Time	Number of Minutes
Breakfast Study Hall	8:40 AM – 9:00 AM	20 minutes
Period 3 EXAM	9:00 AM - 11:00 AM	120 minutes
Passing	11:00 AM – 11:10 AM	10-minute Passing
Lunch	11:10 AM – 1:10 PM	Lunch then load busses for dismissal